Seurakunnan luottamustehtävät

Minut valittiin Järvenpään seurakunnan kirkkoneuvoston jäseneksi vuosiksi 2021-2022. Kirkkoneuvoston varajäsenä toimin vuosina 2019-2020. Kirkkovaltuuston varajäseneksi minut valittiin vuosiksi 2019-2022.

Toimin Arjen kristityt messuavustusryhmän vetäjänä.

Kansainvälisiä kummilapsia Afrikassa ja Lähi-Idässä olen tukenut 80-luvulta lähtien pääsemään kiinni elämään päivähoidon ja opiskelun kautta. 


Lähetystyöhön lähettäjänä osallistuminen on merkinnyt minulle globaalia vastuunkantoa kaikkein heikoimassa asemassa olevista. 
 

Tavoitteeni seurakunnassa ovat:

1) Kaikille tilaa riittää
2) Minun kirkkoni on #globaalikirkko
3) Seurakunta on ensisijaisesti hengellinen yhteisö


Tahdon että Järvenpään seurakunta voi olla meidän kaikkien erilaisten ihmisten ja kolmiyhteisen Jumalan yhteinen kohtaamis- ja rukouspaikka. Lapsille iloisia elämyksiä ja kristillisen uskonnon opetusta. 

Nuorille rentoa yhdessäoloa ja luterilaisen uskonnon sisällön ja merkityksen pohdiskelua globaalin vaativan yhteiskunnan asettamissa puitteissa. 

Aikuisille ja perheille hiljentymisen ja pyhyyden kokemusta. Messuja ja keskusteluja, sekä rauhallista yhdessäoloa matkoilla ja leireillä, liikunnan ja musiikin parissa. Diakoniaa ja lähimmäisten auttamista, niin Järvenpäässä kuin maailmallakin.