Seurakunnan luottamustehtävät

Olen toiminut seurakunnassa vapaaehtoisena tyttökerhoissa, rippileireillä, opiskelijayhdistyksessä, perhekerhoissa, pyhäkoulunopettajana, kuoroissa, kansainvälisessä avustamistyössä ja viime vuosina messuryhmässä.  

Toimin Kokoomuksen ja sitoutumattomien luottamushenkilöiden ryhmänvetäjänä seurakuntavaaleista 2022 lähtien.

Minut valittiin Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuuston jäseneksi vuosiksi 2023-2027. Kirkkoneuvoston jäsenenä olen toiminut vuodesta 2021 lähtien. Kirkkoneuvoston varajäsenä toimin vuosina 2019-2020 ja kirkkovaltuuston varajäsenenä vuosina 2019-2022.


Kansainvälisiä kummilapsia Afrikassa ja Lähi-Idässä olen tukenut 80-luvulta lähtien pääsemään kiinni elämään päivähoidon ja opiskelun kautta. 

Lähetystyöhön lähettäjänä osallistuminen on merkinnyt minulle globaalia vastuunkantoa kaikkein heikoimassa asemassa olevista.
Tavoitteeni seurakunnassa:

* Toimintamme on avointa ja yhdessä elävää

* Avun tarpeessa olevien auttaminen on yhteinen tehtävämme

* Tuemme rohkeasti toistemme hengellistä kasvua ja kristillisen uskon elämistä todeksi 


Tahdon että rohkaisemme perheitä kastamaan lapsensa ja ohjaamaan heidät seurakunnan yhteyteen. Lisäämme resursseja sukupolvien välisen yhteyden rakentamiseen ja ikäihmisten kanssa toimimiseen.

Lapsille iloisia elämyksiä ja kristillisen uskonnon opetusta.  

Nuorille rentoa yhdessäoloa ja luterilaisen uskonnon sisällön ja merkityksen pohdiskelua globaalin vaativan yhteiskunnan asettamissa puitteissa. 

Aikuisille ja perheille hiljentymisen ja pyhyyden kokemusta. Messuja ja keskusteluja, sekä rauhallista yhdessäoloa matkoilla ja leireillä, liikunnan ja musiikin parissa. Diakoniaa ja lähimmäisten auttamista, niin Järvenpäässä kuin maailmallakin.