sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Tuija Kuusisto 


Keski-Uusimaan hyvinvointialuevaalit -

Tarkoituksenmukaiset ja turvalliset terveyspalvelut, talous tasapainossa


Tahdon yhteistyöllä rakentaa tarkoituksenmukaisia ja turvallisia terveyspalveluja tarjoavaa, tasapainoisen talouden hyvinvointialuetta Keski-Uusimaalle.
Tahdon kehittää Järvenpäätä yksityisten ja julkisten terveyspalvelujen  vireänä keskuksena. Terveysalan henkilöstöä on rekrytoitava aktiivisesti myös työperäisen maahanmuuton avulla.
  
Tavoitteet 2022
  1. Tarkoituksenmukaiset ja turvalliset terveyspalvelut 
  2. Hyvinvointialueen talous tasapainossa 
  3. Aktiivinen terveysalan henkilöstön rekrytointi myös työperäisen maahanmuuton avulla   

Järvenpään Kokoomuksen kaupunginvaltuutettuja
Tarkoituksenmukaiset ja turvalliset terveyspalvelut sekä talous tasapainossa ovat keskeisiä tavoitteita vuoden 2023 alusta käynnistyvällä Keski-Uusimaan hyvinvointialueella. 

Keski-Uudenmaan sote eli Keusote on paininut henkilöresurssi- ja toimintaprosessihaasteiden kanssa koronan puristuksessa. Lääkärille tai hammashoitoon on ollut vaikea päästä. Silti terveyspalvelujen kustannukset Järvenpäälle ovat kasvaneet.  Huume- ja mielenterveysongelmat ovat pahentuneet.

Meidän päättäjien on panostettava realistisen suunnitelman laadintaan terveyspalvelujen tarkoituksenmukaiseksi parantamiseksi ja talouden tasapainottamiseksi Keusoten työtä jatkavalla Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tarkoituksenmukaiset terveyspalvelut on turvattava jokaiselle. Yksityisiä terveyspalveluja on hyödynnettävä julkisten palvelujen rinnalla. KELA-korvausten tasoa on nostettava. Sosiaaliturva on saneerattava työntekoa kannustavaksi. Sote-henkilöstöä on aktiivisesti rekrytoitava myös työperäisen maahanmuuton avulla. 

Kuvassa on vuoden 2021 kesän kuntavaaleissa valittuja Järvenpään Kokoomuksen kaupunginvaltuutettuja. Toimin valtuustoryhmämme puheenjohtajana. Luotan yhteistyön ja tiedolla johtamisen voimaan myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen tarkoituksenmukaisessa parantamisessa. Tässä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusta Järvenpään kaupungin ja muiden alueen kuntien kanssa. 


Tarvitsemme turvallista sote-tiedolla johtamista
Sujuvia ja kustannustehokkaita sosiaali- ja terveyspalveluja saadaan aikaiseksi kun hyödynnetään EU:ssa turvalliseksi todettuja teknologioita ja sote-tiedolla johtamista. Tiedon on liikuttava saumattomasti palveluketjuissa ihmisen mukana.  

Järvenpään sijainti on erinomainen ja meillä on paljon korkeatasoista osaamista. Järvenpäällä on siten mainio mahdollisuus kehittyä yksityisten ja julkisten terveyspalvelujen vireänä keskuksena.

Järvenpään luonnosta virkeyttä
 
Yhteystiedot

Sähköpostia minulle voi lähettää osoitteeseen: tuija.kuusisto(at)luukku.com

Tuija Kuusisto
@tuijakuusisto